Chateau Cojușna – vinăria în stil medieval

Întâmplarea ne-a adunat ieri pe câțiva bloggeri la Chateau Cojușna, sau vinăria cunoscută mai bine sub denumirea Migdal-P. Una din multele vinării din Moldova, Chateau Cojușna are o experiență de peste 20 de ani, bucurând consumatorii de alcool, cu vin și divin de calitate.

Complexul turistic al vinăriei, pentru că este un adevărat complex, include săli de degustare, beciuri și galerii de vin de colecție, dar și un turn pe care se poate de urcat (înainte de degustare, desigur :D) De asemenea, vinăria oferă și 4 camere duble pentru cazare pentru vizitatorii care-și doresc o escapada de un weekend la vinărie. Chateau Cojușna oferă o experiență unică, fiind o vinărie în stil medieval, care te duce cu imaginație în vremurile lui Ștefan cel Mare, un personaj prezent și în legenda satului Cojușna.

Ghidul nostru, Natalia ne-a povestit despre vinărie și succesele activității acesteia, despre colecția de vin din beciuri, despre vinurile excelente pe care chiar le-am degustat și alte detalii care, sunt sigură că, vă vor face vizita o experiență informativă în istorie.

ADR_2993

O vinărie cu un potențial de invidiat pentru dezvoltarea turismului în Moldova, Chateau Cojușna merită atenția voastră și o vizită cât mai urgentă!

Poze de Adrian Platon

_______

Alte vinării la care am fost – Asconi

Advertisements

One thought on “Chateau Cojușna – vinăria în stil medieval

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s