Christian Tour ne invită în Grecia

… și încă cu ce prețuri!

La cei 18 ani împliniți, Christian Tour a decis să se extindă în Moldova. Cel mai mare tur operator din România s-a lansat săptămâna aceasta și pe piața moldovenească cu oferte foarte atrăgătoare de vacanță.

Lansarea a fost o adevărată gală, la care 200 reprezentanți de la agențiile de turism din Moldova s-au adunat pentru a sărbători intrarea Christian Tour în Moldova. Chiar a fost ca o sărbătoare, cu voie bună, muzică și tombolă. Cea mai norocoasă persoană din acea seară a câștigat o vacanță în Dubai, iar atmosfera a fost încinsă de cei de la Alex Calancea Band.

Cel mai mare tur operator din România propune turiștilor moldoveni oferte pentru Greacia în 2015 la prețuri foarte avantajoase. Cel mai ieftin tur? 34,50 euro de persoană, pentru 7 nopți pe insula Corfu, cu transport individual în aprilie 2015. Deci dacă îți găsești niște bilete ieftine sau te pornești cu mașina proprie, ai cazare asigurată la numai 5 euro pe noapte. Frumos, nu? Și prețurile pornesc de la această limită și cresc pe măsura serviciilor pe care le dorești incluse în pachet. Plus la toate, Christian Tour ne invită să și zburăm în Grecia, direct pe insula Creta. Prețurile sunt chiar foarte atractive și ca să vă convingeți, puteți intra pe christiantour.ro, la categoria CHR Chișinău și vedeți ofertele din Chișinău.

beaches

Ceea ce mi-a plăcut, pe lângă toate sejururile și circuitele, au un program special Senior Voyage destinat celor 55+, adică părinților noștri care își doresc o vacanță.

Eu tot mă pornesc în Grecia din vara aceasta, iar acum insulele lui Zeus par mai aproape.

Directorul reprezentanței la Chișinău a Christian Tour e Alex Filipski, care și ne-a invitat (pe bloggeri) la lansare!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s