Generator: azi dăm startul!

10847812_717633848306390_6274490494012886245_n*Hackathon-ul „Generator” este organizat în premieră în acest an de MIEPO (Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Moldova) și este un eveniment de dezvoltare a proiectelor online pentru promovarea Moldovei în contextul sectorului vitivinicol, industriei textile și turismului național.  

     Astăzi are loc deschiderea primei etape (Hackaton) care va dura până la data de 7 decembrie. Cei înscriși în concurs cu o idee își vor prezenta conceptul proiectului cu care au aplicat, timp de 60 de secunde pentru participanți și mentori, de asemenea descriind și profilul membrilor echipei cu care și-ar dori să lucreze asupra ideii. După prezentări, cei înscriși se vor înregistra la proiectele care le-au plăcut cel mai mult, astfel ca în final să treacă doar 15 idei. Acestea pot fi fuzionate și combinate. Dacă nu se ajunge la numărul de doar 15 idei, mentorii vor decide care idei merg mai departe și vor alege o echipă pe care o va îndruma pe parcursul celor 2 zile (6, 7 decembrie).

Sâmbătă, pe 6 decembrie se va lucra la proiecte cu ajutorul mentorului echipei, dar și consultația mentorilor de la celelalte echipe.

     Duminică, pe 7 decembrie va continua procesul de dezvoltare a proiectelor, iar la ora 16.00 se va începe descrierea ideilor (7 min.) și întrebări de la jurați (3 min.). După prezentarea tuturor ideilor, juriul va alege cele 10 proiecte care merg în etapa a doua.

     Etapa a doua constă în workshop-uri, consultații de orientare a proiectelor la cerințele pieței, expertiză de la specialiști.

     După această etapă, juriul va alege 4 echipe care vor fi premiate și finanțate pentru implementare!

Stay tuned! După ora 18.00 vin cu LIVE TEXT. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s