Idei pentru Moldova!

       La Chișină1441346_789411251139213_7711612436927244003_nu a fost lansat un nou start-up ”Generator”, organizat de MIEPO (Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Moldova). Acesta își propune să dezvolte platforme online de promovare a exportului și turismului național, sprijinind astfel participarea Moldovei la expoziția World Expo Milano 2015.

       Evenimentul se va desfășura în mai multe etape: I etapă (Hackathon) 5-7 decembrie presupune crearea echipelor pe proiecte și planificarea dezvoltării conceptului propus; II etapă (Pre-accelerarea) 8-21 decembrie presupune lucrul propriu zis la dezvoltarea platformei online, membrii echipelor fiind ajutați de mentori din domeniul IT, marketing și fondatori a diverselor aplicații online; III etapă (Prezentarea și jurizarea) concluzând lucrul la proiecte, jurizarea și premierea proiectelor câștigătoare.

Dacă consideri că Moldova trebuie promovată și ai vreo idee sau dorești să-ți aplici cunoștințele de IT, marketing, social media pentru a face mai vizibilă imaginea țării la nivel internațional, atunci Aplică până la 2 decembrie pe site-ul proiectului. Fie că aplici cu o idee sau ca un specialist (developer, marketolog, designer, fotograf, social media specialist) citește regulile şi condiţiile de participare și prinde curaj pentru o nouă provocare!

De asemenea, actualizările proiectului pot fi urmărite pe facebook.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s